Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contacts
seozie-img

VLAN (Virtual Local Area Network) – віртуальний (логічний) канал зв’язку, створений за принципом »точка-точка». Оренда VLAN оптимально підходить для об’єднання мереж двох офісів. VLAN дозволить об’єднати пристрої локальної мережі в єдину корпоративну мережу, централізує адміністративний контроль за мережевою інфраструктурою, підвищить безпеку, а також дозволить уникнути невиробничого використання інфраструктури компанії..

ПЕРЕВАГИ МЕРЕЖІ L2VLAN
УСУНЕННЯ ЗАТРИМКИ В МЕРЕЖІ
ЕКОНОМІЯ МЕРЕЖЕВИХ РЕСУРСІВ
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ У МЕРЕЖІ
ПІДВИЩЕНА БЕЗПЕКА
ЛЕГКО КОНТРОЛЬОВАНИЙ ТРАФІК
МАСШТАБУЄМІСТЬ
ПЕРЕВАГИ ТЕХНОЛОГІЇ

ТОПОЛОГІЯ МЕРЕЖІ НА КАНАЛЬНОМУ РІВНІ БУДУЄТЬСЯ ПОЗА ЗАЛЕЖНОСТЬ ВІД ГЕОГРАФІЧНОГО ПОЛОЖЕННЯ

НЕ ВИМАГАЄ УСТАНОВКИ ДОДАТКОВОГО МЕРЕЖЕВОГО ОБЛАДНАННЯ КЛІЄНТОМ НА СВОЄЇ СТОРОНІ

ДОЗВОЛЯЄ ПІДВИЩИТИ ЗАХИСТ ВІД НЕСАНКЦІОНОВАНОГО ДОСТУПУ, ТАК ЯК VLAN ПОВНІСТТЮ ІЗОЛЬОВАНИЙ ВІД МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ

ДОЗВОЛЯЄ ЗАСТОСОВУВАТИ ПОЛІТИКИ ДЛЯ ГРУП ПРИСТРОЇВ НА ОБОХ ВУЗЛАХ, АНАЛОГІЧНО ВУЗЛАМ У ЛОКАЛЬНІЙ МЕРЕЖІ.

ЧОМУ ВАРТО ВИБРАТИ "АСТЕЛНЕТ"?
fancybox
ОПТИМАЛЬНА ЕКОНОМІЧНІСТЬ

Використання віртуальної локальної мережі у діяльності підприємства розширює можливості розвитку бізнесу та значно скорочує витрати на комунікацію.

fancybox
ЄДИНА СИСТЕМА ОБЛІКУ ДАНИХ

В рамках локальної мережі створюється єдина інформаційна база підприємства, що спрощує ведення бізнесу та мінімізує втрати інформації

fancybox
ПОВНА КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

Канал зв’язку є закритим для зовнішніх користувачів мережі Інтернет, оскільки обмін даними всередині вашої локальної мережі здійснюється в рамках мережі оператора.

fancybox
ВИСОКА НАДІЙНІСТЬ

Технологія VLAN гарантує фізичну надійність роботи мережі та забезпечує співробітникам цілодобовий доступ до необхідної інформації.

 

fancybox
ВИСОКА ШВИДКІСТЬ ОБМІНУ ІНФОРМАЦІЄЮ

Швидкість обміну даними всередині мережі залишається постійною (відповідно до тарифного плану) і не знижується під дією зовнішніх факторів.

 

fancybox
ПОВНИЙ КОНТРОЛЬ НАД МЕРЕЖЕЮ

У межах локальної мережі спрощується система адміністрування. Для кожного співробітника створюються індивідуальні налаштування для доступу до внутрішньої / зовнішньої інформації.

Послуга оренди каналів зв’язку призначена для вирішення завдань по об’єднанню територіально рознесених об’єктів інфраструктури (офіси, термінали, серверне обладнання на віддалених майданчиках та ЦОД) до єдиної логічної захищеної локальної приватної мережі організації. Віртуальні канали зв’язку є економічно ефективною, інколи ж і єдино можливою заміною фізичним каналам зв’язку (прямий кабель, радіоканал, оренда волокна) .

Ви отримуєте можливість створювати телефонні канали зв’язку, логічно поєднувати об’єкти, розташовані як на сусідніх вулицях, так і рознесені по різних країнах та містах. Таке об’єднання може надати Вам перевагу використання спільної телефонної мережі організації та створити єдину корпоративну мережу даних, а також вирішить проблему передачі важкого контенту через локальну мережу..

Переваги технології:

Залишити заявку